compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Garfield

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Garfield

Garfield filmstill

Garfield filmstill

Delen op facebook
Garfield
Nederlandse première: 1-5-2024
Hong Kong, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2024, 101 min,

In Garfield wordt de beroemde verwende huiskat - met een eetprobleem; er is nooit genoeg eten - onverwachts herenigt met zijn lang verloren gewaande vader. Die meteen Garfield en zijn hondenvriend Odie een wild buitenavontuur in sleurt.

Bekijk bij:

Disney+

Garfield trailer en bijzonderheden

Dit is de tweede keer dat Samuel l> Jackson de stem van een kat inspreekt.

Trailer van GarfieldBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Garfieldhttps://i1.ytimg.com/vi/_p3auLaaSBc/hqdefault.jpg2024-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de derde bioscoop Garfield-film. De eerste twee waren Garfield: The Movie (2004) en Garfield: A Tail of Two Kitties (2006): de eerste Garfield-film die een animatiefilm is.

Garfield - Bioscopen, Tijden & Tickets

Garfield in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Garfield (met de stem van Chris Pratt), de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic (met de stem van Samuel L. Jackson), onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

Productiemaatschappij: Alcon Entertainment, Columbia Pictures, Double Negative (DNEG), One Cool Group, Paws, Prime Focus, Stars Collective Films Entertainment Group, Wayfarer Studios

Nieuws over Garfield