compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

L'immensità (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarg,t,a

Pitch van L'immensità (EN subtitles)

Delen op facebook
L'immensità (EN subtitles)
Nederlandse première: 23-3-2023
Frankrijk, Italië, 2022, 99 min,

In L'immensità worstelt Clara met haar huwelijk in jaren 70 Rome, ze probeert haar kinderen te inspireren met dromen over vrijheid. Haar oudste dochter geeft aan een jongen te zijn en dit zet alles op scherp.

L'immensità (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Op meerdere festivals genomineerd als Beste Film in 2022 en 2023.

Trailer van L'immensità (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film L'immensità (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/k9pgYHxterE/hqdefault.jpg2023-03-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Emanuele Crialese maakte eerder Terraferma (2011) en werkte met acteur Vincenzo Amato aan de films Nuovomondo (2006) en Respiro (2002).

Penélope Cruz heeft vaker de rol van moeder op zich genomen zoals in Volver (2006), Todos lo saben (2018) en Madres Paralelas (2021).

L'immensità (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

L'immensità (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je L'immensità (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:Rome, '70. Moeder Clara wil graag scheiden, maar dat is onbespreekbaar, daarom probeert ze haar kinderen te inspireren voor vrijheid.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De twaalfjarige Adriana moet terwijl ze zelf worstelt met haar identiteit toezien hoe door de gemoedstoestand van haar moeder, de spanningen tussen haar ouders steeds groter worden in het Rome van de jaren 70.

In het Rome van de jaren ’70 zijn nieuwe buurten in aanbouw, tv-programma’s zijn nog in stemmig zwart-wit en de sociale verhoudingen in Italië staan op een kantelpunt. Clara en Felice zijn net met hun drie kinderen naar een nieuw appartement verhuisd. Het huwelijk is voorbij, maar scheiden is niet bespreekbaar. Op de kinderen projecteert Clara al haar dromen over vrijheid. Adriana, hun twaalfjarige dochter, moet toezien hoe door de gemoedstoestand van haar moeder, de spanningen tussen haar ouders steeds groter worden. Adriana worstelt met haar identiteit, en in haar hardnekkige streven om iedereen ervan te overtuigen dat ze een jongen is, wordt het toch al broze evenwicht binnen het gezin tot een breekpunt gebracht.

Productiemaatschappij: Canal+ (in collaboration with), Chapter 2, France 3 Cinéma, Pathé, Regione Toscana (support), Toscana Film Commission (support), Warner Bros. (in collaboration with), WildSide

Nieuws over L'immensità (EN subtitles)