compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Meskina

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Meskina

Delen op facebook
Meskina
Nederlandse première: 22-7-2021
Nederland, 2021, 94 min,

In Meskina is Leyla (Maryam Hassouni) de dertig gepasseerd en moet haar eigen weg zien te vinden tussen alle verwachtingen die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Ondertussen heeft ze geen man, geen kind, geen carrière en wordt bestempeld als ‘Meskina’ (zieligerd). Ze probeert uit te vogelen wat haar echt gelukkig maakt.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Meskina trailer en bijzonderheden

Regisseur maakte kennis met de bijna de hele cast tijdens het toneelstuk Melk en Dadels met Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Soundos El Ahmadi.

Trailer van MeskinaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Meskinahttps://i1.ytimg.com/vi/9j2wfJf4n4k/hqdefault.jpg2021-06-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Meskina is de eerste bioscoopfilm van regisseur Daria Bukviæ, die eerder succesvol theaterproducties regisseerde.
Maryam Hassouni was eerder te zien in Soof (2013), Doodslag (2012), ze is vooral bekend van de tv-serie 'Flikken Rotterdam' (2016).

Meskina - Bioscopen, Tijden & Tickets

Meskina in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Meskina zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Een vrouw (Maryam Hassouni) is de dertig gepasseerd en moet haar eigen weg zien te vinden tussen alle verwachtingen die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.

Hoe ziet een modern sprookje eruit als de prins van zijn witte paard valt en de prinses er zelf op klimt? Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind, geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als ‘Meskina’; zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om haar heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich flink in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties. Meskina is een sprankelende moderne komedie over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Meskina is de nieuwe bioscoopfilm van de makers van de succesvolle theatervoorstelling Melk & Dadels met onder andere Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos el Ahmadi en Bilal Wahib.

Productiemaatschappij: NewBe

Nieuws over Meskina