compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 26-5 t/m 1-6
MENU

The Call of the Wild

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van The Call of the Wild

Harrison Ford (John Thornton)

Harrison Ford (John Thornton)

In The Call of the Wild heerst er Goudkoorts in Yukon, Canada, 1895. Levensbedreigende avonturen van de hond Buck met zijn baasje John Thornton die samen in het onherbergzame noorden post bezorgen.


Delen op facebook
The Call of the Wild
Nederlandse première: 19-2-2020
Verenigde Staten, 2020, 100 min,

Bekijk bij:

Disney+

The Call of the Wild trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op het succesvolle boek van Jack London (1903). De film is een mengeling van live action en animatie.
De rol van John Thornton, hier gespeeld door Harrison Ford, werd eerder gespeeld door Rutger Hauer in de TV-versie van het verhaal uit 1997. Beide acteurs verschenen beroemd tegenover elkaar als vijanden in Blade Runner (1982).

Trailer van The Call of the WildBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Call of the Wildhttps://i1.ytimg.com/vi/XESRRvXeyX4/hqdefault.jpg2020-02-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Chris Sanders maakte eerder The Croods (2013), How To Train Your Dragon (2010 en Lilo & Stitch (2002).
Harrison Ford is nog steeds een zeer productieve acteur met recente succesvolle titels als Blade Runner 2049 (2017), Star Wars: The Force Awakens (2015) en The Expendables 3 (2014).
Omar Sy brak door dankzij Intouchables (2011) en is sindsdien de meest succesvolle internationale Franse filmster met titels als Transformers: The Last Knight (2017), Inferno (2016) en X-Men: Days of Future Past (2014).

The Call of the Wild - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Call of the Wild in de bioscoop

Wil je The Call of the Wild zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Levensbedreigende avonturen van de hond Buck in het koude Yukon (Canada) samen met zijn baasje John Thornton (Harrison Ford).Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild.

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London, vertelt 20th Century Fox het avontuurlijke verhaal van de heldhaftige hond Buck in The Call of the Wild. Zijn rustige leventje komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.
The Call of the Wild is een hybride van live action en geanimeerde filmproductie. De film is gecreeërd door een mix van visuele effecten en een bijzondere animatietechnologie die de dieren tot leven te brengen en hun tot authentieke karakters te maken. The Call of the Wild is geregisseerd door Chris Sanders (How to Train Your Dragon), geschreven scenario door Michael Green (Murder on the Orient Express) en geproduceerd door Erwin Stoff en James Mangold (Le Mans ’66), met uitvoerend producenten Diana Pokorny (Downsizing) en Ryan Stafford (War for the Planet of the Apes). De sterrencast van The Call of the Wild bestaat uit Harrison Ford, Omar Sy (The Intouchables), Dan Stevens (Downton Abbey), Karen Gillan (Guardians of the Gallaxy) en Bradley Whitford (Get out).

Productiemaatschappij: 3 Arts Entertainment, Twentieth Century Fox, Twentieth Century Fox Animation

Cast & Regisseur