compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Inferno

Inferno

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

mysterie, thriller

Pitch van Inferno
Tom Hanks (Robert Langdon) en Felicity Jones (Dr. Sienna Brooks)
Tom Hanks (Robert Langdon) en Felicity Jones (Dr. Sienna Brooks)
Delen op facebook
Inferno
Nederlandse première: 13-10-2016
Hongarije, Japan, Turkije, Verenigde Staten, 2016, 122 min,
Robert Langdon wordt wakker met een hoofdwond in Florence. Hij herinnert zich niets van de laatste dagen. Veel tijd om na te denken heeft hij niet want hij moet met dokter Sienna Brooks een virus zien te vinden dat de helft van de mensheid dreigt te doden. Zoals altijd moet hij het virus zien te vinden met behulp van geheime codes in kunstwerken, ditmaal van Dante.
Inferno trailer en bijzonderheden
Dit is de derde keer dat er een Dan Brown boek met Robert Langdon wordt verfilmd. The Lost Symbol, het derde Langdon-boek is daarbij overgeslagen.
Aanloop
Tom Hanks keert terug voor de rol als Robert Langdon. Nieuw is "Felicity Jones, die de rol van Sienna Brooks op zich neemt.
Onze recensie
**1/200

Inferno recensie

Tom Hanks and Felicity Jones star in Columbia PIctures' "Inferno.", (c) 2016 CTMG, Inc. All rights reserved.
Dan Brown brak in 2003 wereldwijd door met zijn roman The Da Vinci Code. Een verfilming werd al snel gemaakt en ook de opvolgende boeken werden verfilmd. Deze week komt de derde film uit: "Inferno". ...lees de volledige recensie
Inferno - Bioscopen, Tijden & Tickets

Inferno in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Inferno zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Robert Langdon wordt wakker met een hoofdwond in Florence. Hij herinnert zich niets van de laatste dagen. Veel tijd om na te denken heeft hij niet want hij moet met dokter Sienna Brooks een virus zien te vinden dat de helft van de mensheid dreigt te doden. Zoals altijd moet hij het virus zien te vinden met behulp van geheime codes in kunstwerken, ditmaal van Dante. Derde Dan Brown verfilming.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen