compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

The Post

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The Post

Tom Hanks (Ben Bradlee), David Cross (II) (Howard Simons), Bob Odenkirk (Ben Bagdikian) en John Rue (Gene Patterson)

Tom Hanks (Ben Bradlee), David Cross (II) (Howard Simons), Bob Odenkirk (Ben Bagdikian) en John Rue (Gene Patterson)

Delen op facebook
The Post
Nederlandse première: 1-2-2018
Verenigde Staten, 2017, 116 min,

Twee medewerkers van de Washington Post onthulden in de jaren zeventig dat de Amerikaanse regering gelogen heeft over de Vietnamoorlog.

Bekijk bij:

videolandNETFLIX

The Post trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op een boek van Liz Hannah en is geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Meryl Streep speelt Kay Graham, de eerste vrouwelijke dagbladuitgever van de Verenigde Staten.

Trailer van The PostBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Posthttps://i1.ytimg.com/vi/C1_ueFk40hw/hqdefault.jpg2017-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Meryl Streep en Tom Hanks hebben bij elkaar opgeteld iun meer dan 130 films gespeeld. Dit is de eerste keer dat zij samen in een film te zien zijn.
Het is ook de eerste samenwerking tussen Steven Spielberg en Streep waarin ze op het scherm te zien is. Ze leende wel haar stem aan het personage 'Blue Mecha' voor de film A.I. Artificial Intelligence. Met Hanks heeft Spielberg al heel vaak samengewerkt, zoals in Saving Private Ryan, Catch Me If You Can en Bridge of Spies.

The Post - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Post in de bioscoop

Wil je The Post zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

Spielberg-film over twee journalisten van de Washington Post, die in de jaren zeventig onthulden dat de regering loog over de Vietnamoorlog. Met Meryl Streep en Tom Hanks.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post.

The Post, geregisseerd door Steven Spielberg, is een waargebeurd drama met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham (Streep) en hoofdredacteur Ben Bradlee (Hanks) van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt alles op alles ze in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Productiemaatschappij: 1 Force, 20th Century Fox Studios, Amblin Entertainment, Amblin Partners, Brauer & Co., DreamWorks, Lola Visual Effects, Lost Soul Entertainment, Pascal Pictures, Star Thrower Entertainment

Cast & Regisseur

Meryl Streep

Kay Graham
Tom Hanks

Ben Bradlee
Bradley Whitford

Arthur Parsons
Alison Brie

Lally Graham
Bruce Greenwood (I)

Robert McNamara
The Post poster

Nieuws over The Post