compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU

Toy Story 4 3D

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Toy Story 4 3D

Toy Story 4 3D filmstill

Toy Story 4 3D filmstill

Delen op facebook
Toy Story 4 3D
Nederlandse première: 26-6-2019
Verenigde Staten, 2019, 100 min,

Bonnie neemt al haar speelgoed mee op reis en Woody probeert de door Bonnie gemaakte pop Forky — die zichzelf ziet als vuilnis — te overtuigen dat hij echt een speelgoed. Het leven van een speelgoed zit vol verrassingen en zo wordt Woody herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep.

Toy Story 4 3D trailer en bijzonderheden

Tim Allen (stem Buzz Lightyear) en Tom Hanks (stem Woody) hadden beiden een emotioneel momentje na het uitspeken van de laatste zin in de film.
Het nieuwe personage Duke Caboom is duidelijk geïnspireerd op het speelgoed rond motorstuntman Evil Knievil, De tv-reclames suggereerden allerlei onmogelijke stunts, waardoor de verwachtingen bij kinderen te hoog was.

Trailer van Toy Story 4 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Toy Story 4 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/cafX4xhyfFE/hqdefault.jpg2019-06-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film komt 24 jaar uit na "Toy Story "(1995), 20 jaar na Toy Story 2 (1999) en 9 jaar na Toy Story 3 (2010).

Toy Story 4 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Toy Story 4 3D in de bioscoop

Wil je Toy Story 4 3D zien? Koop of huur de film hier:Bonnie neemt al haar speelgoed mee op reis en Woody probeert de door Bonnie gemaakte pop Forky — die zichzelf ziet als vuilnis — te overtuigen dat hij echt een speelgoed.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie's tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als 'vuilnis' ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.
Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures (presents) as (Disney)

Cast & Regisseur

Keanu Reeves

Duke Caboom
Patricia Arquette

Harmony's Mom
Josh Cooley

Regisseur

Nieuws over Toy Story 4 3D