compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

The Boss Baby: Family Business 3D

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Boss Baby: Family Business 3D

The Boss Baby: Family Business 3D filmstill

The Boss Baby: Family Business 3D filmstill

Delen op facebook
The Boss Baby: Family Business 3D
Nederlandse première: 21-7-2021
Verenigde Staten, 2021, 108 min,

In The Boss Baby: Family Business worden de intussen volwassen broertjes Templeton, die enorm uit elkaar gegroeid zijn — Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf — op verrassende wijze weer bij elkaar gebracht door een nieuwe Boss Baby, die hun voor een nieuwe missie wil rekruteren.

The Boss Baby: Family Business 3D trailer en bijzonderheden

James Marsden vervangt Tobey Maguire voor de stem van Adult Tim in dit vervolg. Maguire was gecast als vervanger van Patton Oswalt in The Boss Baby (2017).

Trailer van The Boss Baby: Family Business 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Boss Baby: Family Business 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/RvmO5uQJ0sc/hqdefault.jpg2021-07-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De achtste film van DreamWorks Animation die een serie wordt na Shrek (2001), Madagascar (2005), Kung Fu Panda (2008), How To Train Your Dragon (2010), Trolls (2016), The Croods (2013) en "Spirit: Stallion van de Cimarron" (2002).

The Boss Baby: Family Business 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Boss Baby: Family Business 3D in de bioscoop

Wil je The Boss Baby: Family Business 3D zien? Koop of huur de film hier:De broertjes Templeton zijn volwassen geworden en uit elkaar gegroeid, maar een nieuwe baas met een baanbrekende aanpak staat op het punt hen weer bij elkaar te brengen - en een nieuw familiebedrijf te inspireren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In The Boss Baby: Family Business het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers Tim (James Marsden, X-Men films) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Alec Baldwin), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. Tim en zijn vrouw Carol (Eva Longoria), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha (Ariana Greenblatt, Avengers: Infinity War), en schattige nieuwe baby Tina (Amy Sedaris, Netflix’s BoJack Horseman). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Acorn Center voor hoogbegaafde kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Jeff Goldblum) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven. De stemmen van Ted en Tims ouders worden weer ingesproken door Lisa Kudrow en Jimmy Kimmel. The Boss Baby: Family Business is geregisseerd door terugkerend filmmaker Tom McGrath (The Boss Baby) en geproduceerd door Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation

Cast & Regisseur

Alec Baldwin

Theodore Templeton
James Marsden

Tim Templeton
Jeff Goldblum

Dr. Armstrong
Lisa Kudrow

Janice Templeton
Tom McGrath

Regisseur