compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 50 13-12 t/m 19-12
WEB | mobiel
Aquaman - Film van de week
MENU
Home > Films > Kingsman marathon 3D

Kingsman marathon 3D

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

actie, avontuur, komedie

Pitch van Kingsman marathon 3D
Kingsman marathon 3D: Channing Tatum
Kingsman marathon 3D: Channing Tatum
Delen op facebook
Kingsman marathon 3D
Nederlandse première: 21-9-2017
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2017, 141 min,
Kingsman: The Secret Service was een dikke hit en het vervolg Kingsman: The Golden Circle is nu te zien in de bioscoop. Kijk nu de twee films achter elkaar in een speciale 3D marathon!
trailer en bijzonderheden over Kingsman marathon 3D
Een groot deel van de cast van de eerste film keert terug in deze film. Nieuw zijn Julianne Moore, Channing Tatum en Jeff Bridges.
Aanloop van Kingsman marathon 3D
Dit is het vervolg op de film Kingsman: The Secret Service. Die film was onverwacht een groot succes.
BioscoopAgenda van Kingsman marathon 3D

Kingsman marathon 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kingsman marathon 3D zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 11 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Kingsman: The Secret Service was een dikke hit en het vervolg is nu te zien in de bioscoop. Kijk nu de twee films achter elkaar in een speciale 3D marathon!Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman – een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden.

In Kingsman: The Secret Service werd de wereld geïntroduceerd aan Kingsman, een onafhankelijke, internationale inlichtingendienst opererend op het hoogste niveau van discretie, met als ultieme doel: de wereld veilig houden. In Kingsman: The Golden Circle staan onze helden voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen en de wereld gegijzeld wordt, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in de VS genaamd Statesman. In het nieuwe avontuur dat de kracht en de intelligentie van hun agenten tot het uiterste zal testen, moeten deze twee geheime elite-organisaties samenwerken om een meedogenloze en gemeenschappelijke vijand te verslaan. Dit alles om de wereld te redden. Iets wat inmiddels een gewoonte is geworden voor Eggsy...