compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Steve Jobs > Nieuws
Steve Jobs

Nieuws over de film Steve Jobs

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Nieuws over Steve Jobs

Wie wint de Oscar in 2016?

25-2-2016 Dit weekend worden de Oscars weer uitgereikt: nog steeds de beroemdste filmprijs van het jaar. Voor BiosAgenda het moment eens te speculeren wie er gaat winnen. We kunnen hier volledig de mist in gaan maar we zullen zien!

Oscars 2016 genomineerden bekend!

14-1-2016 Vandaag zijn alle genomineerden van de Oscars bekend gemaakt. The Revenant, Mad Max: Fury Road en The Martian zijn vaak genomineerd. The Revenant zelfs twaalf keer!

The Revenant wint 3 Golden Globes

11-1-2016 Tijdens de 73e editie van de Golden Globes gaat de film The Revenant er van door met de prijs voor beste dramafilm, beste acteur en beste regisseur. De film The Martian won in de categorie beste film in de categorie komedie of musical en beste acteur.

BAFTA maakt genomineerden bekend

8-1-2016 Vandaag zijn in Groot-Britannie de genomineerden voor de belangrijkste Britse filmprijzen bekend gemaakt: de zogenoemde BAFTA's.

De prijs waar het allemaal om draait.

Golden Globes 2016 nominaties bekend

10-12-2015 Vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt van The Golden Globes: een van de belangrijkste film- en TV-prijzen die er zijn. Vooral Carol heeft veel nominaties.

Speelweek 49: nu in de bioscoop

2-12-2015 We hebben deze week weer heel veel te bespreken. Er komen namelijk maar liefst elf nieuwe films uit! De film van de week is Suffragette.

© Universal Pictures

Leven Steve Jobs opnieuw in de schijnwerpers

23-11-2015 Volgende week gaat alweer de tweede film over het leven van Steve Jobs in première. In tegenstelling tot de eerste film uit 2013 met Ashton Kutcher, gaat de nieuwe film echter niet over het hele leven van Jobs, maar concentreert de film zich op drie belangrijke productlanceringen.

Leiden Film Festival opent met Steve Jobs

30-9-2015 Het Leiden Film Festival opent dit jaar met Steve Jobs, de biopic over de Apple-oprichter met een hoofdrol van Michael Fassbender. Het festival vindt plaats van 30 oktober tot en met 8 november.

Productie Steve Jobs biopic van start

28-1-2015 De productie van de nieuwe Steve Jobs biopic is officieel van start gegaan. Het project had de nodige ups en downs, maar lijkt nu in goed vaarwater te zitten. Michael Fassbender zal de wijlen Apple frontman vertolken en Danny Boyle zal de regie op zich nemen.


Cast & Regisseur

Kate Winslet
Kate Winslet
Joanna Hoffman
Seth Rogen
Seth Rogen
Steve Wozniak
Jeff Daniels
Jeff Daniels
John Sculley
Katherine Waterston
Katherine Waterston
Chrisann Brennan
Danny Boyle
Danny Boyle
Regisseur