compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 30-5 t/m 5-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Niks Vreemds Aan wringt zich weer naar de top
VOD-nieuws

Niks Vreemds Aan wringt zich weer naar de top

VOD Trends: Week 36, 10 september 2021

Nieuwkomer in de lijst is A Quiet Place Part II, die gelijk op nummer 3 binnenkomt. Andere nieuwkomer is Rogue Hostage, een spannende actiefilm over een gijzeling. Vanaf vandaag is de familiedrama Comboys te huur.

Delen op facebook
Still uit Niks Vreemds Aan

Still uit Niks Vreemds Aan

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Met Trends geven we aan hoe de markt voor huur video-on-demand (VOD) zich ontwikkelt tijdens de week in Nederland.

Top 10 VOD - Dagelijks

Update: 10 september 2021

Nieuwkomer in de lijst is "A Quiet Place Part II, die gelijk op nummer 3 binnenkomt. Daarnaast zijn "Space Jam: A New Legacy" en "Spider-Man: Homecoming" hun plekken verloren en blijft "Great White" aanwezig in de lijst. Andere nieuwkomer is "Rogue Hostage", een spannende actiefilm over een gijzeling.


Nieuwe releases vanaf gisteren te koop

  • "A Quiet Place Part II": het vervolg op de bloedstollende horror. Kunnen ze stil genoeg zijn om te overleven? Als Premium vod (€15,99).
  • "Buurman & Buurman: Bakken en Grillen": de buurmannen willen graag barbecuen, maar krijgen ‘m maar niet aan de praat. Als Koop vod (€9,99).



Nieuwe releases vanaf vandaag te huur

  • "Cowboys": Vader en zoon zijn op de vlucht door het ruige Montana. Ze worden op hun hielen achtervolgd door politieagente Faith. Ze zijn op weg naar de Canadese grens en proberen zo min mogelijk op te vallen.



Overig
Mega Movie Weken bij Pathé Thuis, films vanaf €1,99, zoals "Tenet", "Wonder Woman", "1917", enz.
Beide After-films: t/m 8 september korting op de eerste twee delen.
FILM VAN DE WEEK: "2067". Een spannende science fiction waarbij de aarde is verwoest en de enige oplossing is om een tijdmachine te bouwen. t/m 14 september (€0,99), bij Pathé Thuis.
KORTINGSFILM: "Fallen" — een mysterieuze romantische film. Luce ontmoet Daniel en voelt zich onlosmakelijk met hem verbonden, ze weet alleen niet waarom. — is een week lang te huur voor € 2,99 bij Pathé Thuis. (t/m 15 september).

VOD top 10 Gisteren
9 september 2021


  1. "Niks Vreemds AanRunAfter We CollidedRunA Quiet Place Part IIRunRogue HostageRunAfterRunResistanceRun2067RunThe Little ThingsRunDownton AbbeyRunGreat WhiteWrong Turntext articleText">



    Top 10 VOD - Weekoverzicht


    Een overzicht over de laatste 7 dagen video on demand (VOD) verhuur.

    Update: 10 september 2021

    Week:3-9-2021 t/m 9-9-2021


    1. "After We CollidedRunNiks Vreemds AanRunAfterRunResistanceRunSpace Jam: A New LegacyRunGreat WhiteRunMonsters of ManRunThe Little ThingsRunSpider-Man: HomecomingRunDownton AbbeyWrong Turntext articleText">

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.