compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Bed & Breakfast

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Bed & Breakfast

Sanne Langelaar (Sarah) en Mingus Dagelet (Klaas)

Sanne Langelaar (Sarah) en Mingus Dagelet (Klaas)

Delen op facebook
Bed & Breakfast
Nederlandse première: 2-5-2024
Nederland, 2024, 83 min,

In Bed & Breakfast neemt een sociaal onhandige workaholic in een opwelling ontslag en denkt vervolgens na over haar nieuwe toekomst in een Gronings dorp vol excentriekelingen terwijl ze de plaatselijke vrijgezellen om haar vinger windt.

Bed & Breakfast trailer en bijzonderheden

In de marketing van de film wordt heel erg de nadruk gelegd dat het om dezelfde makers gaat als van Zwaar Verliefd! en Alles is zoals het zou moeten zijn.

Trailer van Bed & BreakfastBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Bed & Breakfasthttps://i1.ytimg.com/vi/RvdBoqeqKeo/hqdefault.jpg2024-04-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Ruud Schuurman maakte eerder Kwestie van geduld (2022) en Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), zijn regiewerk omvat ook veel De-Club-van-Sinterklaas-films, zoals De Club van Sinterklaas & Het Pratende Paard (2014).

Sanne Langelaar is inmiddels uitgegroeid tot een van de koninginnen van de Nederlandse romkoms met titels als Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn (2023), Candy & Bonita (2023), Happy Single (2023), Foodies (2022) en Alles is zoals het zou moeten zijn (2020), ze speelt ook dramatische rollen zoals in De Vuurlinie (2023).

Oscar Aerts is ook een vaste waarde in romkom-land na eerdere rollen in Happy Single (2023), Casa Coco (2022), Costa! (2022) en Meskina (2021).

Mingus Dagelet viel 10 jaar geleden al op als acteur in de jeugdfilms Koning van Katoren (2012) en Razend (2011), daarna was hij in tal van tv-series te zien en eerder dit jaar was hij te zien in Verliefd op Bali (2024).

Bed & Breakfast - Bioscopen, Tijden & Tickets

Bed & Breakfast in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Nieuwe Nederlandse romkom van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn.

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet n, maar zelfs twee potentile lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Productiemaatschappij: TDMP

Nieuws over Bed & Breakfast