compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Kung Fu Panda 2 3D (NL)

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Kung Fu Panda 2 3D (NL)

Kung Fu Panda 2 3D (NL) filmstill

Kung Fu Panda 2 3D (NL) filmstill

Delen op facebook
Kung Fu Panda 2 3D (NL)
Nederlandse première: 15-6-2011
Verenigde Staten, 2011,

De panda Po werkt sinds de vorige film als Drakenkrijger en werkt met zijn vijf vrienden hard om de Vredesvallei te beschermen. Dan verschijnt er plots een tegenstander die met een geheim wapen China probeert te veroveren en een einde wil maken aan Kung Fu. Po moet met zijn vrienden China doorkruizen om deze vijand te verslaan.

Kung Fu Panda 2 3D (NL) trailer en bijzonderheden

Voor deze film hebben de makers zich extra verdiept in de Chinese cultuur en de levenswijze van de panda's. Vooral de stad Chengdu schijnt inspirerend geweest te zijn.

Trailer van Kung Fu Panda 2 3D (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Kung Fu Panda 2 3D (NL)https://i1.ytimg.com/vi/YdaMGcOyfjM/hqdefault.jpg2011-06-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Vervolg op Kung Fu Panda. De stemmencast is ook weer in zijn geheeld teruggekeerd met Jack Black, Dustin Hoffman en Angelina Jolie. Gary Oldman doet de stem van Lord Shen.

Recensies van Kung Fu Panda 2 3D (NL)

Kung Fu Panda 2 3D (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Kung Fu Panda 2 3D (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Kung Fu Panda 2 3D (NL) zien? Koop of huur de film hier:



De panda Po werkt sinds de vorige film als Drakenkrijger en werkt met zijn vijf vrienden hard om de Vredesvallei te beschermen. Dan verschijnt er plots een tegenstander die met een geheim wapen China probeert te veroveren.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation, Paramount Pictures, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur