compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Revoir Paris

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Revoir Paris

Delen op facebook
Revoir Paris
Nederlandse première: 6-4-2023
Frankrijk, 2022, 104 min,

In Revoir Paris is Mia - drie maanden nadat ze een terroristische aanslag in een bistro heeft overleefd - nog steeds getraumatiseerd en kan ze zich de gebeurtenissen van die nacht niet herinneren. In een poging vooruit te komen, onderzoekt ze haar herinneringen en keert ze op haar schreden terug.

Bekijk bij:

meJane

Revoir Paris trailer en bijzonderheden

Virginie Efira won voor haar rol in deze film een César (de Franse equivalent van een Oscar) voor Beste Actrice, alsook een Belgische Magritte.

Trailer van Revoir ParisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Revoir Parishttps://i1.ytimg.com/vi/nRtE_e_Tp7g/hqdefault.jpg2022-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alice Winocour maakte eerder Proxima (2019) en Maryland (2015).
Actrice Virginie Efira was te zien in Benedetta (2021) van Paul Verhoeven, En attendant Bojangles (2021), Adieu les cons (2020) en Le Grand Bain (2018).
Benot Magimel acteerde in De son vivant (2021), Lola vers la mer (2019), Crimson Rivers 2: Angels of the Apocalypse (2004) en La Haine (1995).

Revoir Paris - Bioscopen, Tijden & Tickets

Revoir Paris in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Revoir Paris zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Drie maanden nadat ze een terroristische aanslag in een bistro heeft overleefd, is Mia nog steeds getraumatiseerd en kan ze zich de gebeurtenissen van die nacht niet herinneren.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Om weer verder te kunnen met haar leven, probeert Mia zich de gebeurtenissen van een noodlottige avond te herinneren.

Drie maanden na het overleven van een terroristische aanslag op een Parijse bistro herinnert Mia zich slechts flarden van de gebeurtenissen.
Ze besluit haar stappen van die noodlottige avond na te lopen in de hoop dat wanneer ze zich meer herinnert, ze haar leven weer op kan pakken.

Productiemaatschappij: Canal+ (participation), Centre national du cinma et de l'image anime (CN, Cin+ (participation), Darius Films, Dharamsala, France 3 Cinma (co-production), France Tlvisions (participation), La Rgion le-de-France (support), Path (co-production)

Cast & Regisseur