compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Liefde is aardappelen

Nieuws over de film Liefde is aardappelen

Voor alle leeftijden

Nieuws over Liefde is aardappelen

Alain de Levita, Sabine Brian en Sytze van de Laan (Betse Film - Bankier van het Verzet), Copyright 2018 ArjoFrank Fofografie

Vijf Gouden Kalveren voor Bankier van het Verzet

6-10-2018 Vrijdagavond 5 oktober zijn tijdens het Gouden Kalveren Gala op de 38e editie van het Nederlands Film Festival de Gouden Kalveren uitgereikt. Bankier van het Verzet won Beste Film en meeste Gouden Kalveren, ook meerdere prijzen voor In Blue en Cobain.

Docu Liefde is aardappelen krijgt prijs

6-11-2017 Liefde is aardappelen werd afgelopen weekend bekroond op het Internationale Filmfestival DOK LEIPZIG. De film ontving de Interreligious Jury Award en een Honarary Mention van de Internationale Competitie.De film is sinds 12 oktober in Nederland te zien.

Kristallen Film voor Liefde is aardappelen

30-10-2017 De documentaire Liefde is aardappelen is sinds 12 oktober door meer dan 10.000 bezoekers in de bioscoop gezien. De Kristallen Film is vanmiddag uitgereikt aan regisseur Aliona van der Horst en producenten Frank van den Engel en Julia van Schieveen in Filmtheater Rialto, Utrecht.

Pio Amato in "A Ciambra" ook te zien tijdens Parool Film Fest

Kaartverkoop Parool Film Fest gestart

22-9-2017 Vijf dagen meer dan 30 (voor-)premières van 4 tot en met 8 oktober in De FilmHallen Amsterdam. Naast de openingsfilm Borg/McEnroe is ook de lang verwachte Blade Runner 2049 te zien, de manga-hit Your Name, maar ook Kleine IJstijd en Liefde is aardappelen.


Cast & Regisseur