compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

About Time

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van About Time

Delen op facebook
About Time
Nederlandse première: 10-10-2013
Verenigd Koninkrijk, 2013, 123 min,

Tim komt er op zijn 21e achter dat hij kan tijdreizen. Hij gebruikt deze kracht om de liefde van een meisje te winnen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIXAmazon Prime Video

About Time trailer en bijzonderheden

De rol van Mary zou oorspronkelijk worden ingevuld door Zooey Deschanel. Zij kon echter geen tijd vrij maken en de rol ging naar Rachel McAdams.

Trailer van About TimeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film About Timehttps://i1.ytimg.com/vi/NKJLFDC5HNw/hqdefault.jpg2013-10-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is niet de eerste keer dat we Rachel McAdams in een film over tijdreizen zien. Eerder speelde ze in The Time Traveler's Wife.

Recensies van About Time

About Time - Bioscopen, Tijden & Tickets

About Time in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je About Time zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX Amazon Prime Video

Tim komt er op zijn 21e achter dat hij kan tijdreizen. Hij gebruikt deze kracht om de liefde van een meisje te winnen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Met Domhnall Gleeson en Rachel MacAdams.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 4K London, Above the Line Set Assistance & Security, ARRI Media, Prime Focus World, Translux, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI), Working Title Films

Nieuws over About Time