compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 9-5 t/m 15-5
Film van de week!
MENU

Karsten og Petra ut på tur

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Karsten og Petra ut på tur

Karsten og Petra ut på tur filmstill

Karsten og Petra ut på tur filmstill

Delen op facebook
Karsten og Petra ut på tur
Noorwegen, 2017, 83 min,

Casper en Emma gaan samen op vakantie en ze nemen hun knuffels natuurlijk mee. Ook Casper's ouders en Emma's moeder gaat mee. Casper vindt het zielig dat Emma haar vader moet missen en probeert Emma's moeder te koppelen aan Aksel, een vriend van zijn ouders. Dit wil echter niet echt lukken en Casper neemt steeds meer risico's.

Bekijk bij:

Karsten og Petra ut på tur trailer en bijzonderheden

Dit is de vierde film van Casper & Emma, ook bekend van de gelijknamige TV-serie. Casper & Emma worden inmiddels gespeeld door andere, jongere acteurs.

Trailer van Karsten og Petra ut på turBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Karsten og Petra ut på turhttps://i1.ytimg.com/vi/SL02XfxT3Zo/hqdefault.jpg2017-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Arne Lindtner Næss heeft alle Casper & Emma-films. Ook de TV-serie is van zijn hand.

Karsten og Petra ut på tur - Bioscopen, Tijden & Tickets

Karsten og Petra ut på tur in de bioscoop

Wil je Karsten og Petra ut på tur zien? Koop of huur de film hier:



Casper en Emma gaan op vakantie met Casper's ouders en Emma's moeder. Casper vindt het zielig dat Emma haar vader mist en probeert Emma's moeder te koppelen aan Aksel, een vriend van zijn ouders. Dit wil echter niet echt lukken en Casper neemt steeds meer risico's.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...

Productiemaatschappij: Cinenord Kidstory, European Film Bonds, Ripple World Pictures, Sharing A/S

Nieuws over Karsten og Petra ut på tur