compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

The Promised Land (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch

1755, Denemarken. Kapitein Ludvig Kahlen heeft zichzelf als doel gesteld de ongetemde Deense heide leefbaar te maken om in naam van koning Frederik V een kolonie te bouwen. In ruil hiervoor verwacht hij een koninklijke titel met bijbehorende eer en rijkdom...
Delen op facebook
The Promised Land (EN subtitles)
Nederlandse première: 7-3-2024
Denemarken, Duitsland, Noorwegen, Zweden, 2023, 127 min,

The Promised Land (EN subtitles) trailer

Trailer van The Promised Land (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Promised Land (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/QaAdPLojMto/hqdefault.jpg2024-03-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Promised Land (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Promised Land (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

1755, Denemarken. Kapitein Ludvig Kahlen heeft zichzelf als doel gesteld de ongetemde Deense heide leefbaar te maken om in naam van koning Frederik V een kolonie te bouwen. In ruil hiervoor verwacht hij een koninklijke titel met bijbehorende eer en rijkdom. Kahlen heeft er echter al snel een vijand bij. Volgens de meedogenloze landeigenaar Frederik de Schinkel is het stuk grond namelijk al in zijn bezit. Wanneer De Schinkel ontdekt dat twee van zijn arbeiders zijn ontsnapt om zich bij Kahlen aan te sluiten, zweert hij wraak. Kahlen laat zich niet intimideren en gaat de strijd aan, waarbij hij zowel zijn eigen leven als dat van zijn opkomende gemeenschap op het spel zet.

Productiemaatschappij: Czech Film Fund (support), Den Vestdanske Filmpulje (support), Det Danske Filminstitut v/ Markedsordningen (suppo, Deutscher Filmförderfonds (DFFF) (support), Eurimages (support), Film i Väst (co-production), Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein (support), Hedeselskabet af 1969 (support), Medienboard Berlin-Brandenburg (support), Mitteldeutsche Medienförderung (MDM) (support), Moin Film Fund (support), Nordisk Film & TV-Fond (in cooperation with), Plaion Pictures (in cooperation with), Svenska Filminstitutet (SFI) (support), Sveriges Television (SVT) (In cooperation with), TV2, Zentropa Entertainments, Zentropa International Berlin (co-production), Zentropa International Sweden (co-production)

Cast & Regisseur