compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 9-5 t/m 15-5
Film van de week!
MENU

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

Delen op facebook
Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma
Nederlandse première: 2-5-2024
154 min,

In Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma is een op machtsbeluste echtpaar roekeloos bezig en gaan een grens te over. Wat daarna gebeurt wordt steeds moeilijker te beheersen.

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma trailer

Trailer van Macbeth: Ralph Fiennes & Indira VarmaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varmahttps://i1.ytimg.com/vi/tPRZftqIWaM/hqdefault.jpg2024-03-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma - Bioscopen, Tijden & Tickets

Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Eén van Shakespeare’s meest bekende tragedies, Macbeth, komt naar het witte doek. Tony en BAFTA-winnaar Ralph Fiennes (Antony & Cleopatra, Schindler's List, Coriolanus) en Olivier Award-winnaar Indira Varma (Present Laughter, Game of Thrones, Luther) schitteren in een gloednieuwe productie van William Shakespeare’s Macbeth. Een meeslepend verhaal over hebzucht, moord, deceptie en bijgeloof. Er kleeft bloed aan de handen van een stel, gecorrumpeerd door hun meedogenloze lust voor macht. Eenmaal de grens over, is er geen weg meer terug. Het theaterstuk, geregisseerd door Simon Godwin (Antony & Cleopatra, Romeo & Juliet, Hansard­) en met set en kostuumontwerp door Frankie Bradshaw (Jerusalem, Blues for an Alabama Sky), wordt voor bioscoopvertoning live opgenomen in Dock X, een pakhuis omgebouwd tot theater in Londen. De live-registratie brengt het publiek nog dichter bij het drama en de personages van deze in de pers bejubelde uitvoering.