compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 'Film by the Sea' opent met 'Bend it like Beckham'

'Film by the Sea' opent met 'Bend it like Beckham'

Van 9 tot 15 september 2002 wordt in Vlissingen voor de vierde keer het festival 'Film by the Sea' gehouden. Op maandag 9 september opent het festival met de Nederlandse première van de speelfilm ‘Bend it like Beckham’.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bend it like Beckham, de verrassende nummer 1-hit in Engeland, van Gurunder Chadca is een originele komedie en speelt zich af in en rond de Indiase bevolkingsgroep van Engeland.

De film vertelt het verhaal van Jess en Jules, twee 18-jarige meisjes met maar één doel voor ogen: een voetbalcarrière in America. Maar Jess' Indiase, door het huwelijk geobsedeerde ouders zien geen toekomst in deze mannenwereld voor hun dochter. Toch zijn Jess en Jules goed op weg door de hulp van coach Joe, totdat ze allebei verliefd op hem worden. De hoofdrollen worden vertolkt door Parminder K. Nagra, Keira Knightley en Jonathan Rhys-Meyers.

Tijdens het openingsfeest zal - naast een Indiase band - een optreden plaatsvinden van 'Girls wanna have Fun', een formatie van 15 vrouwen die allen hun sporen in de Nederlandse pop- en rockscène hebben verdiend.

Kijk voor het complete programma van 'Film by the Sea' op deze website bij de agenda van Vlissingen (Cinecity)!


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.