compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > BIOSAGENDA.NL NU OOK THUIS

BIOSAGENDA.NL NU OOK THUIS

Week 2 van de bioscoop-lockdown

Nu we allemaal in thuisquarantaine zitten moeten we ineens bij alle filmaanbieders die ene film vinden die bij ons past. In week 2 van de veranderde filmwereld verandert BiosAgenda.nl met je mee, en bouwt en passant het grootste overzicht van films die nu online te zien zijn.

Delen op facebook
BIOSAGENDA.NL NU OOK THUIS

BIOSAGENDA.NL NU OOK THUIS

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De trends die we vorige week signaleerden zetten zich voort. Zo bevestigde de regering dat we voorlopig in thuisquarantaine blijven (Bioscopen en horeca vooralsnog tot 6 april dicht).
Ons werd ook een glimpje hoop geboden dat aan het eind van de tunnel bioscooplicht is (In China gaat een handvol bioscopen weer open), maar hoe lang dat nog duurt is onduidelijk.

Meer films online


Veel nieuwe release-data worden aangekondigd voor films die komende weken zouden uitkomen. En we zien een trend. Meer en meer filmmaatschappijen besluiten niet te wachten tot de bioscopen weer open gaan en brengen films online uit.

Er blijken ineens zóveel aanbieders te zijn van online content dat Biosagenda besloot om extra lijsten toe te voegen aan de lijsten die vorige week werden geïntroduceerd (Nieuwe lijsten met online films).

Resultaat: een totaaloverzicht van alle aanbieders in Nederland (Pagina voor films thuis geheel vernieuwd) en een TOP 10 van films die verschijnen als video-on-demand (VOD).

Corona gaat ook aan Biosagenda niet voorbij: onze inkomstenbronnen (met name de advertentie-inkomsten) drogen op. Daarom hebben we een actie op touw gezet waarbij we de hulp van onze lezers inroepen (Steun BiosAgenda.nl).

Nu ook thuis


BiosAgenda.nl ontstond in 1995 met maar één missie geef het beste en meest onpartijdige overzicht van ALLE bioscopen in Nederland (later kwam er België bij) en alle films die in de bioscoop te zien zijn. BiosAgenda.nl gaat nu één stap verder en biedt nu het beste en meest onpartijdige overzicht van alle films die aangeboden worden online, zowel ‘gratis’ als in de vorm van video on demand (huur of abonnementssysteem). Met andere woorden we zijn nu ook voor u thuis! BIOSAGENDA.NL ÓÓK THUIS!


Links:
  1. De populairste streaming en VOD topfilms
  2. De laatste streaming en VOD films voor thuis op een rij
  3. Nieuwe streaming en VOD kinderfilms en familiefilms
  4. Films op Amazon Prime Video
  5. Films op PATHE thuis
  6. Nieuwste films op NETFLIX
  7. Nieuwste films op Videoland
  8. Nieuwste films op Disney+
  9. Films op Picl
  10. Films op TV
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.