compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Nieuwste film Tom Hanks bij Apple in première

Nieuwste film Tom Hanks bij Apple in première

Langverwachte Greyhound exclusief op Apple TV +

Apple onthulde vandaag dat Greyhound, een inspirerende actiefilm met in de hoofdrol en geschreven door Tom Hanks, op 10 juli zijn wereldwijde debuut zal maken voor het publiek in meer dan 100 landen, exclusief op Apple TV +. Universal Pictures International pioniert verder met andere platforms.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Tom Hanks speelt een oude marineveteraan die als eerste kapitein de taak heeft om een ​​konvooi van 37 schepen te beschermen die duizenden soldaten vervoeren en de broodnodige voorraden over de verraderlijke wateren van de Atlantische Oceaan tijdens WO II.Greyhound is geïnspireerd op gebeurtenissen tijdens de Battle of the Atlantic, die plaatsvond in de eerste maanden van Amerika's alliantie met Groot-Brittannië en de geallieerde strijdkrachten. Greyhound is gebaseerd op de roman The Good Shepherd van C.S. Forester.
Tom Hanks in GREYHOUND © 2020 Columbia | Apple +

Tom Hanks in GREYHOUND © 2020 Columbia | Apple +De film zou eerst uitgebracht worden door Universal Pictures International, maar Apple verwierf de wereldwijde rechten op Greyhound, een Playtone-productie van Sony Pictures / Stage Six Films, na COVID-19-theatersluitingen. 'Greyhound' markeert de tweede samenwerking met Playtone en Apple, na een order voor series voor de dramaserie 'Masters of the Air', executive geproduceerd door Steven Spielberg, Tom Hanks en Gary Goetzman. De aankomende, internationale gelimiteerde serie is het eerste project dat groenlicht krijgt van Apple met Apple als studio.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.