compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Serie 'Rare Tijden' te zien online

Serie 'Rare Tijden' te zien online

Zes-delige corona-serie

Vanaf donderdag is de serie van KPN 'Rare Tijden' te zien online. De satirische webserie over een bedrijf in crisistijd, die zich volledig afspeelt in de arena van een video vergader app. Met Bas Hoeflaak, Tina de Bruin, Ferdi Stoffmeel, Loes Schnepper en Nora El Koussour.

Delen op facebook
Web-poster van Rare Tijden © 2020 KPN

Web-poster van Rare Tijden © 2020 KPN

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De zesdelige serie wordt bijna volledig vanuit huis opgenomen. Hoe overleef je als bedrijf de coronacrisis? Die vraag staat centraal in kantoorsatire Rare Tijden.Manager Ton (Ferdi Stofmeel) komt erachter dat leidinggeven op afstand helemaal niet zo eenvoudig is als het lijkt. In de dagelijkse video meetings zet hij alles op alles om zijn bedrijf te redden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Lukt het hem om zijn opstandige team weer in het gareel te krijgen?

Aflevering 0, Rare Tijden


Het idee voor de serie is bedacht door thuiszittende tv-makers tijdens de Lockdown. In de serie speelt een Nederlandse sterrencast, bestaande uit Ferdi Stofmeel, Bas Hoeflaak, Tina de Bruin, Loes Schnepper en Nora El Koussour.De serie is donderdag 28 mei wekelijks te zien op het youtube kanaal van kpn.


Links:
  1. KPN Rare Tijden
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.