compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Shortcutz Amsterdam gaat online verder

Shortcutz Amsterdam gaat online verder

Om de woensdag live om 20:00 uur

Shortcutz Amsterdam zet haar talkshows voort om de twee weken op woensdagavond. Komende week neemt plaats in de stoel bij The Student Hotel HISKO HULSING bekend van de animatieserie bij Amazon Prime - Undone.

Delen op facebook
Shortcutz Amsterdam gaat online verder

Shortcutz Amsterdam gaat online verder

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Vanwege de corona-maatregelen moest Shortcutz Amsterdam afzien van haar wekelijkse Engelstalige talkshows met publiek op dinsdagavond.

Ze zetten deze traditie op gepaste wijze voort door om de week op woensdagavond samen met The Student Hotel een reeks evenementen te organiseren met vertoningen van Nederlandse en internationale korte films en een discussie met de makers van de films. Alle vertoningen bevatten Engelse ondertitels en de lezingen zullen in het Engels worden gehouden.

Hisko Hulsing
Hisko Hulsing toont zijn meermaals bekroonde korte film Junkyard. Momenteel regisseert Hisko Hulsing de beroemde animatieserie op Amazon Prime - Undone, de winnaar van Rotten Tomatoes voor Best Animation Series 2019. Het werd door Time Magazine, The New York Times en Vanity Fair beschouwd als een van de top tien shows van 2019.

Junkyard ontving de hoofdprijs voor beste korte animatiefilm op het Ottawa International Animation Festival, naast vele andere prijzen. Het team van Hulsing maakte 120 olieverfschilderijen en 25 duizend tekeningen voor deze film.

Woensdag 15 april om 20:00 uur via Zoom https://zoom.us/j/5165698879


Links:
  1. Woensdagavonden Shortcutz Amsterdam
  2. Via Zoom bezoeken
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.