compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 25-5 t/m 31-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Stand van zaken rond After We Collided

Stand van zaken rond After We Collided

Het vervolg op After belooft spetterend te worden

Status: De filmopnamen waren in de zomer van 2019 en de film wordt inmiddels gemonteerd en is waarschijnlijk af. Echter door de corona-crisis is nog geen datum voor de première gekozen, de hoop is dat de film dit jaar nog uit komt.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De hoofdrolspelers uit After (2019) Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin keren terug in After We Collided (2020), samen met een groot deel van de cast van After. Er komen een paar nieuwe karakters waarbij die van Trevor Matthews, gespeeld door tv-hunk Dylan Sprouse ooit bekend geworden als Zack van het kinder-duo Zack & Cody, het meest nieuwsgierig maakt.Het verhaal komt samengevat er op neer dat dat Tessa en Hardin na het tumultueus begin van hun relatie in een andere fase komen. Wanneer Tessa een gitzwarte kant bij Hardin ontdekt vliegen de vonken alle kanten uit. Collega Trevor van Tessa krijgt een oogje op haar en lukt het Hardin om Tessa voor zich terug te winnen.

Schrijfster van de serie Anna Todd werkte nauw samen met de nieuwe scenarioschrijver Mario Celaya om de film beter te laten aansluiten met de boekenreeks.

Still van After, Hardin en Tessa op anderhalvemeter afstand van elkaar © 2019 Independent Films

Still van After, Hardin en Tessa op anderhalvemeter afstand van elkaar © 2019 Independent FilmsHoe origineel is het verhaal van de boekenreeks? De ontstaansgeschiedenis van de reeks is bijzonder Anna Todd baseerde zich voor de personage van Hardin op de zanger van One Direction: Harry Styles. Het was een soort fan-blog. Vanwege deze ontstaansgeschiedenis en vanwege het donkere personage van Hardin wordt vaak ook een overeenkomst gezien met de Fifty-Shades-trilogie,

De film After vertoont wat overeenkomsten met de film Cruel Intentions (1999), dus die link wordt vaak gelegd. De film Cruel Intentions zelf is gebaseerd op het vaak verfilmde verhaal Les liaisons dangereuses van Choderlos de Laclos onder meer verfilmt als Dangerous Liaisons (1988) en Valmont (1989).Overigens speelde Selma Blair, die de moeder van Tessa speelt in After en After We Collided, de rol van de naïeve debutante in Cruel Intentions.

Wat wordt er verwacht van de film? De film After heeft meer dat 50 miljoen dollar opgebracht en de verwachtingen zijn dat After We Collided eenzelfde succes zal beleven. De film zal een van de films moeten worden die de film- en bioscoopwereld uit de slop zal halen na de coronacrisis,

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.