compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Femke Meines zingt Engel-titelsong ‘Dichterbij’

Femke Meines zingt Engel-titelsong ‘Dichterbij’

Femke Meines - winnaar Junior Eurovisiesongfestival, de film Elvy’s Wereld - zingt de titelsong van de magische familiefilm Engel, die vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien is. Beschikbaar en te beluisteren via Spotify.

Femke Meines zingt Engel-titelsong ‘Dichterbij’

Femke Meines zingt Engel-titelsong ‘Dichterbij’

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Door de coronacrisis is het aanbod voor familiefilms deze zomer zeer beperkt. Daarom heeft Just Film Distribution alles op alles gezet om deze familiefilm pur sang deze zomer alsnog in de bioscoop uit te brengen.

Een feest voor gezinnen die zich met de avontuurlijke film Engel mee kunnen laten slepen in de bijzondere wereld van het 11-jarige onzekere meisje Engel. Zij vindt op een goede dag een magisch wensklokje dat haar leven totaal verandert. Want alles wat ze wenst, komt uit! En wie wil dat nou niet…?

‘Dichterbij’ is speciaal geschreven en geproduceerd voor Engel door Niels Zuiderhoek & Simon Gitstels. Zij zijn tevens verantwoordelijk voor tracks van o.a Di-rect & Kensington. ‘Dichterbij’ is opgenomen in de studio in Berlijn. De bijbehorende videoclip wordt zaterdag 20juni gereleased. De single bevat ook een B-track getiteld ‘Mooi Begint Van Binnen’ die tevens in de film te horen is en ook door Femke gezongen wordt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.